Koppel Koningsparkieten

€650,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Australische koningsparkiet (Alisterus scapularis) is endemisch in het oosten van Australië. Hij vertoeft in vochtige en zwaar beboste hooggelegen gebieden. Ze voeden zich met fruit en zaden verzameld uit bomen of op de grond.

 

  • bevestigd op  zwart voetstuk uit hout
  • plaats het dier niet in de directe zon

De dieren worden met veel zorg behandeld en opgezet in ons eigen atelier te Leuven.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »